Zangles nu op vrijdag en zondag

De groepszangles voor 7 t/m 11 jr gegeven door Marjoleine Leene is vanaf heden verplaatst van de maandag naar de vrijdag van 16:30 tot 17:30u. Ook zal er voortaan om de twee weken een nieuwe groepszangles voor Teens worden gegeven voor leerlingen vanaf 12 jaar op de zondagochtend van 11:30- tot 12:30u. Hieronder een persoonlijk bericht met aanvullende informatie van onze geliefde zangdocente Marjoleine Leene!

Foto: Karen Scheffers
Foto: Karen Scheffers

ZANGLES door Marjoleine Leene

Jij danst. Je houdt van muziek. Je zingt misschien al wel altijd hardop mee als je thuis muziek luistert of danst. Je bent creatief en nieuwsgierig. Je zou graag iets meer weten van zangtechniek, (nog) vrijer willen leren zingen, meer body aan je toon willen geven, die hoge toon willen halen, meer adem willen hebben of meer kracht in je toon. Dan is dit je kans.

Samen aan deze zangtechniek werken, meerstemmig zingen, solo-zingen, podium performance, microfoontechniek. Dat is waar we in deze lessen aan werken. Er is ook veel ruimte voor solo’s en jouw creatieve ideeën om uiteindelijk dans en zang samen te brengen in podium projecten.

In niveau I werken we aan de hand van musical- en andere leuke songs, -scènes en -speloefeningen aan zangtechniek en performance. Je kunt mee doen vanaf 7 jaar.

In Niveau II komen meer eigen songs aan bod en wordt meer initiatief van je verwacht. We gaan ook wat dieper in op de techniek. In deze lessen is ook meer ruimte voor solo- en meerstemmig zingen en help ik je bij het maakproces van je eigen act. Dit niveau is bedoeld voor studenten die al wat langer dansen en 11 jaar en ouder zijn.
Je hoeft geen ervaren zanger te zijn.

Zangles op vrijdag – niveau I

Eerste les: 9 september 2016
Leeftijd: 7 tm 11 jaar
Tijd: 16.30-17.30 uur
Frequentie: elke week

Zangles op zondag – niveau II

Eerste les: 18 september 2016
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Tijd: 11.30 to 12:30 uur
Frequentie: om de twee weken
Foto: Karen Scheffers
Foto: Karen Scheffers