Tariefwijzigingen BMJ lessen

Vanaf het nieuwe seizoen zijn wij genoodzaakt enkele tarieven van de lessen te verhogen.  Het gaat hier alleen om de balletlessen. Hieronder ziet u een overzicht van de lessen en de nieuwe prijs per maand.Wij zullen er alles aan doen dit te compenseren door het verzorgen van kwalitatieve lessen en goede zorg voor de leerlingen. De overige kortingen blijven gewoon gelden.

U ontvangt tevens elke maand van het seizoen wederom een factuur. Let erop dat dit geen automatische incasso betreft en u het bedrag zelf dient over te maken naar desbetreffend rekeningnummer o.v.v. de factuurnummer.
Mocht u het gehele seizoen in 1 keer vooruit willen betalen dan is dat uiteraard mogelijk en dan kunt u ons gerust een aanvraag doen per mail.

Wij willen ons bij deze alvast excuseren als er nog foutieve facturen/info word gestuurd, wij doen ons uiterste best alles zoveel mogelijk bij te houden en in het gareel te krijgen en dit zal hopelijk dit seizoen vloeiender verlopen! Uiteraard als u een foutieve factuur ontvangt kunt u dit aangeven via de mail en doen wij er alles aan doen dit te corrigeren en/of op te lossen.

Alvast bedankt voor uw begrip en uiteraard mocht u vragen en/of opmerkingen over dit onderwerp hebben kunt u ons mailen naar balletschoolmj@gmail.com of bellen met Rasarani Keilman op +316 29 07 18 77

Aangepaste tarieven

  • Balletles 45 minuten : €35 p/m i.p.v €32
  • Balletles 60 minuten: 37,50 p/m i.p.v €35
  • Spitzenlessen 30 minuten : €22,50 p/m i.p.v €20,00