Tapdance les vanaf 12 jaar

Vorig jaar werd de nieuwe les ‘Tapdance for kids’ geïntroduceerd  als vaste les in de Balletschool. De lessen werden door allround artiest en docent Jeffrey Stuut gegeven aan enthousiaste BMJ leerlingen in de leeftijden van 7 t/m 11 jr. Deze les bleek zo populair dat er na vele verzoeken ook een Tapdance les voor 12 jaar en ouder zal volgen komend seizoen en wel op dinsdag avond van 20:00-21:00!

 

Foto: Karen Scheffers
Foto: Karen Scheffers

De les is voor beginners en in de lessen zullen de basis taptechnieken en ritmes uitvoerig behandeld worden. Uiteindelijk wordt er naar gestreefd beroemde choreografieën aan te leren van legendes Fred Astaire en The Nicholas Brothers. In vrijwel elke Amerikaanse en Engelse dansschool is tapdance niet weg te denken en het blijkt daarbij van de meest essentiële en populaire stijlen te zijn in de de show -en musical dans. Niet alleen wordt je gehoor en je ritme gevoel er enorm mee gestimuleerd, het is voor zowel de kijker én danser een ware sensatie om de stijl live te zien en uit te voeren!

Meld je dus nu aan voor een gratis proefles in deze fantastische nieuwe dansstijl door een mail te sturen naar balletschoolmj@gmail.com o.v.v ‘Aanmelding Tapdance 12’ m.v.v. van je naam en leeftijd.*
Bij minimaal 4 aanmeldingen zal de les worden opgestart en ontvangen alle aangemelden een mail met de startdatum van de lessen en verdere informatie.

De lessen zullen pas in oktober- na genoeg animo – van start gaan. Kosten van de les bedragen €37,50 per maand.

Voor vragen e.d. kunt u ten alle tijde mailen naar balletschoolmj@gmail.com of bellen naar juf Rasa op +316 29 07 18 77.

*Geef bij aanmelding ook aan of je in het bezit bent van tapschoenen. Mocht dit niet het geval zijn en wil je toch een gratis proefles volgen, dan kunnen wij voor ‘leen’-tapschoenen zorgen in de maten 37 t/m 41.
Je kunt je tapschoenen ook kopen of bestellen bij De Danswinkel in Hilversum en bij vertoon van onze kortingspas geniet je daarbij van 10% korting ( online bestellen is ook mogelijk). Deze kortingspas is op aanvraag te verkrijgen op de balletschool bij juf Rasa.