DVDs en foto’s eindvoorstelling ‘OCEANS’

Ook dit jaar is er weer een prachtige registratie gemaakt door het team van RTV Baarn onder leiding van Yolande van der Linden. Zie hier alvast een klein voorproefje!

DVD 'OCEANS'

U kunt de DVD van ‘OCEANS’ bestellen door uw naam in te vullen op de bestellijsten die op ons grote prikbord in de balletschool hangen. U kunt ons ook mailen naar balletschoolmj@gmail.com met als onderwerp ‘DVD eindvoorstelling 2016’. Vermeld hierbij uw naam en het aantal exemplaren dat u wenst te bestellen. U ontvangt dan bericht zodra u de DVD’s kunt ophalen. Een enkele DVD bedraagt €12,50. Voor twee exemplaren betaalt u slechts €20,-

Wij vragen u hierbij vriendelijk vooral niet te vergeten na bestelling uw DVD op te halen! Er is nog  een overschot aan bestelde DVD’s van vorig jaar, dus als het u misschien ontgaan is dan kunt u deze alsnog ophalen bij één van de docenten. De DVD’s van de voorstellingen van vorige seizoenen kosten nu slechts €10,- per stuk en voor 2 DVD’s betaalt u €17,50.

DVDs en foto’s eindvoorstelling ‘OCEANS’

Foto's

Naast de fantastische DVD kunt u ook uitzonderlijk mooie foto’s bestellen die tijdens de voorstelling zijn geschoten door professioneel dansfotografe Karen Scheffers.

Meer informatie over het bestellen van deze foto’s volgt spoedig!