Afscheid Geka Bleker

Foto: Karen Scheffers
Foto: Karen Scheffers

Geliefde balletdocente Geka Bleker, die al ruim 10 jaar verbonden is aan de balletschool, zal deze zomer verhuizen naar Friesland en hiermee een lang gekoesterde droom waarmaken. Wij zijn zo ontzettend blij voor haar en het geluk is haar meer dan gegund.
Dit betekent alleen voor ons wat minder nieuws, aangezien Geka dus vanaf hedenn niet meer werkzaam zal zijn in ons BMJ team en er schieten woorden tekort voor hoe erg we haar zullen missen!

Niet alleen zullen we haar missen als fantastische dans docente maar ook als als loyale vriendin, prachtziel en één van de warmste persoonlijkheden die wij ooit hebben mogen leren kennen!

Jeffrey Stuut en Rasarani Keilman zullen voortaan de lessen van Geka Bleker vervangen. Geka zal gelukkig nog wel de volwassen balletlessen blijven geven op de dinsdag avond en woensdag ochtend!

Wij willen bij deze onze liefde en respect voor Geka betuigen en  haar vooral vanuit de grond van onze harten bedanken voor haar geweldige inzet, energie en liefde die ze jarenlang in haar lessen, ons team en de Balletschool heeft gestopt. Lieve Geka, je zult voor altijd een warm plekje houden in ons hart!