‘De technische kwaliteit van de dansers is ongekend hoog.’ Amanda Simons, Dans Magazine

‘… een mix van traditionele Indiase verhalen en eigentijdse elementen die de verbeelding grijpt en feel-good vibes verspreidt. Een gouden combinatie die de identiteit van Samadhi Dance Company definieert.’ Isabella Zijp, Bachtrack Ltd

Een krachtige fusie van Oud-Indiase kunst, hedendaagse dans- en muziekstijlen. Samadhi Dance Company viert haar 10-jarig jubileum met een exclusief avondvullend programma getiteld Between Worlds. Een uniek team van gerenommeerde dansers en musici komen samen in een onvergetelijke avond vol dans, muziek en waanzinnige energie. De internationale dansers en musici laten eeuwenoude culturen en hedendaagse kunst organisch versmelten. Inclusief spetterend voorprogramma met getalenteerde jonge dansers van morgen.

 

Groepsarrangementen

Vanaf 10 personen is het mogelijk om een groepsarrangement te reserveren. Een bezoek aan een voorstelling in combinatie met een feestelijk arrangement is voor uw relaties een onvergetelijke ervaring. Het DeLaMar Theater biedt verschillende theaterarrangementen aan, zowel borrel- als dinerarrangementen.

Reserveer nu voor uw gasten een onvergetelijke avond uit, stuur nu een e-mail naar delamar@bookx.nl of vul het groepsformulier in.

 

VOOR AL UW VRAGEN BEL 0900-33 52 627 (€1 per gesprek)
Voor het maken van een reservering, vragen over voorstellingen, reeds bestelde kaarten en betalingen kunt u van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 20.30 uur contact met ons opnemen.

Openingstijden kassa
De kassa van het DeLaMar Theater aan de Marnixstraat is dagelijks geopend tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Bij avondvoorstellingen is de kassa open tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend.

ATMA

PAVAN